Rakenna Ratkaisuilla

Koulutus, joka tuo lisää työrauhaa ja työniloa

Varaa tapaaminen

Miten koulutus auttaa teitä?

Haluaisitteko unohtaa ongelmien syiden ja syyllisten etsimisen ja oppia löytämään tavoitteet ja toimivat ratkaisut. Olisiko hienoa, jos olisi aikaa puhua ammatillisesta kasvusta ja saada tukea työn vaatimuksiin. Haluaisitteko oppia tunnistamaan ongelmat ja käsittelemään haasteellisia vuorovaikutus- ja työtilanteita? Osaatteko asettaa tavoitteita ongelmien ratkaisemiseksi? Tiedättekö keinot lisätä sitoutumista ja me-henkeä? 

Tämä koulutus antaa työkalut kaikkiin edellä oleviin toiveisiin. Rakenna Ratkaisuilla on koko henkilökunnan koulutus, jossa tunnistetaan mahdolliset ongelmat, asetetaan tavoitteet ja keinot niiden ratkaisemiseksi ja opitaan ymmärtämään ja arvostamaan toisia. 

Koulutuksessa ratkotaan ratkaisu- ja voimavarakeskeisesti ongelmia, opitaan näkemään mitkä asiat toimivat hyvin ja mihin halutaan muutosta. Koulutus räätälöidään aina asiakkaan tarpeisiin ja siinä voidaan käytetään myös toiminnallisia menetelmiä kuten draamaa, kuvia ja simulaatioharjoituksia, unohtamatta iloa ja hauskuutta. 

Tilaa koulutus, kun tarvitsette uusia ratkaisu- ja toimintamalleja haastaviin tilanteisiin ja haluatte varmistaa kaiken hyvän säilymisen työpaikallanne.​

 Kenelle?

  • ​Jokaiselle, joka haluaa nostaa työhyvinvointia.
  • Kaikille, jotka tarvitsevat uusia ratkaisu- ja toimintamalleja haastaviin tilanteisiin. 
  • Niille, jotka haluavat unohtaa ongelmien syiden ja syyllisten etsimisen ja oppia löytämään tavoitteet ja toimivat ratkaisut.
  • Tiimille, joka haluaa lisää työrauhaa ja työniloa

 Koulutuspäivät

Koulutuspäivä 1 

Oivalla Oleellinen. Työyhteisön tarpeiden kartoitus. Mitkä asiat toimivat, mitkä asiat tarvitsevat muutosta. Miten ongelmia ratkotaan ratkaisu- ja voimavarakeskeisesti. 

Kysymyksillä Kartalle. Ongelmat tavoitteiksi. Ratkaisujen etsimistä ja kokeilua. Konkreettiset askeleet tavoitteiden saavuttamiseksi 

Koulutuspäivä 2 

Tähtää Tavoitteeseen. Missä vaiheessa ollaan ongelmien ratkaisemisessa ja tavoitteiden saavuttamisessa. Miten jatkossakin osaan ratkaista ongelmat ratkaisukeskeisesti. 

Arvot Apuvälineinä. Yrityksen arvojen näkyminen arjessa. Oman työn tutkiminen, arviointi ja kehittäminen sekä ammatillisen osaamisen ja itsetunnon vahvistaminen.

 Koulutuksen tavoitteet

  • Saada työkaluja ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kasvuun sekä työhyvinvoinnin lisäämiseen 
  • Oivaltaa ja ratkoa työhön liittyviä ongelmia ja haasteita 
  • Oppia, miten muuttaa ongelmat tavoitteiksi ja miten erilaisin keinoin ongelmia voi ratkaista 
  • Minimoida työn tekemistä haittaavia asioita ja lisätä työn tekemisen rauhaa ja työn imua

 Toteutus

Koulutuksen kesto 3h 

Koulutus toteutetaan kaksivaiheisesti (ryhmä max 15 hlöä)

Päivä 1: kaksi ryhmää, klo 9-12 ja 13-16

Päivä 2: kaksi ryhmää, klo 9-12 ja 13-16

Koulutuspäivien väli 2-4 kuukautta


 Hinta

Hinta/koulutuspäivä: 2290 € + alv 24 % + matkakulut

Muut hyvinvoinnin koulutukset

Tähtitekijäksi

​Koulutus, joka nostaa työntekijöiden motivaation uudelle tasolle, tehostaa henkilöstön tuloksellista toimintaa sekä parantaa tiimityötä.

Lue lisää

Tiimitaituriksi

TiimiTaituriksi - työhyvinvointivalmennus antaa 10 konkreettista työkalua, miten tehdä henkilökunnasta motivoitunut yhteen hiileen puhaltava joukkue.

Lue lisää

LEAN

​Haluatteko tehostaa ja kehittää omaa työtänne ja mahdollistaa tiimien ja työprosessien kehittymisen?

Lue lisää

Pyydä tarjous!


Varaa aika koulutusasiantuntijamme kanssa niin katsomme teidän tarpeisiin sopivan koulutuksen.


Varaa tapaaminen