Työnilon Tienviitat

Koko henkilökunnan työhyvinvointikoulutus, joka lisää työpaikan veto- ja pitovoimaa!

Varaa tapaaminen

Miten koulutus auttaa teitä?

Haluatteko unelmien työpaikaksi, jossa työntekijät ovat sitoutuneita ja ylpeitä työpaikastaan? Oletteko kyllästyneet rekrytoinnin haasteisiin, hyvien työntekijöiden löytämisen vaikeuteen tai oman alanne negatiivisiin tarinoihin? 

Tämä kaksiosainen koulutus auttaa lisäämään oman työpaikan veto- ja pitovoimaisuutta ja viitoittaa keinot tehdä työn merkityksellisyys näkyväksi. Koulutus antaa konkreettiset työkalut, miten lisätä työhyvinvointia ja työniloa. Koulutus saa näkemään, miten työtä ei tehdä “lomaa tai eläkettä” odottelemalla, vaan työstä saa tykätä ja silloin se myös näkyy toisille. Koulutuksessa opitaan, mitä hyötyä työn ilosta, työtyytyväisyydestä ja työn imusta. 

Käytämme monipuolisia koulutusmenetelminä ja meidän tehokeinoina on draama ja huumori. Koulutuksen ennakko- ja välitehtävissä hyödynnetään valokuvaamisen avulla asioiden tekemistä näkyväksi ja nämä konkreettiset tulokset näkyvät koko työyhteisölle.

 Kenelle?

  • Jokaiselle joka haluaa nostaa työhyvinvointia 
  • Esihenkilölle joka haluaa lisätä työpaikan veto- ja pitovoimaisuutta 
  • Sille, joka haluaa panostaa henkilökunnan jaksamiseen ja työssä viihtymiseen ja työniloon

 Koulutuspäivät

Koulutuspäivä 1.

Saatte työvälineet työpaikan veto- ja pitovoiman lisäämiseen. Koulutuksessa tunnistetaan mitkä asiat liittyvät motivaatioon, resilienssiin ja työn merkityksellisyyteen, ja koulutus auttaa oivaltamaa, miten luodaan työstä tykkäävä, hyvinvoiva työyhteisö. Ennen koulutusta tehtävä ennakkotehtävä saa huomaamaan, mikä omassa työssä on merkityksellistä ja tärkeää. Koulutuksen ennakko- ja välitehtävissä hyödynnetään valokuvaamisen avulla asioiden tekemistä näkyväksi ja nämä konkreettiset tulokset näkyvät koko työyhteisölle.

Koulutuspäivä 2.

Koulutus herättää, innostaa ja aktivoi jokaisen miettimään työn tekemisen arvoja ja energialähteitä.   Koulutuksessa pysähdytään pohtimaan, mitä tulee huoneeseen, kun sinä tulet paikalle. Mitkä ovat jokaisen omat keinot voimautua? Koulutus antaa konkreettiset ja herätteelliset keinot, miten säilyttää jatkossakin työpaikan veto- ja pitovoima.

 Koulutuksen tavoitteet

​Koulutuksien jälkeen osallistuja:

  • on saanut keinoja oman ja työyhteisön työhyvinvoinnin tukemiseen 
  • on saanut keinoja lisätä työpaikan veto- ja pitovoimaa 
  • tunnistaa mistä työn ilo tulee ja osaa lisätä sitä omassa työssä ja työyhteisössä 
  • on oppinut näkemään työn merkityksellisyyden, arvojen ja laadun yhteyden 
  • tietää 8 tapaa lisätä sopeutumis- ja selviytymiskykyä eli resilienssiä 
  • näkee työhyvinvoinnin ja työyhteisötaitojen merkityksen työyhteisön hyvinvoinnissa, tehokkuudessa ja tuloksellisuudessa

 Toteutus

Koulutuksen kesto 3h 

Koulutus toteutetaan kaksivaiheisesti (ryhmä max 15 hlöä)

Päivä 1: kaksi ryhmää, klo 9-12 ja 13-16

Päivä 2: kaksi ryhmää, klo 9-12 ja 13-16

Koulutuspäivien väli 4-6 kuukautta

 Hinta

Hinta/koulutuspäivä: 2290 € + alv 24 % + matkakulut

Asiakkaiden kokemuksia koulutuksesta

“​​Työhyvinvoinnin koulutukset ovat saaneet meillä erinomaista palautetta ja nämä ovat koulutuksia, jotka todella menevät ihon alle."

Liisa Markkula

“Koulutuksessa otettiin huomioon toivomani asiat, se avasi silmiä, antoi konkreettisia keinoja työssä jaksamiseen ja keinoja miten lisätä omaa työhyvinvointia. Henkilökuntamme sai tärkeitä työvälineitä arjessa jaksamiseen ja lopputunnelmassa ei säästytty herkistymiseltä. Koulutus todella toimii. Voin todella suositella koulutusta kaikille varhaiskasvatuksen parissa työskenteleville.

Minna Leinonen

Muut hyvinvoinnin koulutukset

Työhyvinvoinnin Työvälineet

Kun henkilökunta voi hyvin ja työskentelee iloisella mielellä, tulokset paranevat.

Lue lisää

Muutoksesta Mahdollisuus

Muutos on osa työelämää. Entä jos muutos ei enää kuluttaisikaan energiaa, vaan lisäisi työhyvinvointia, tuloksellisuutta ja työn laatua?

Lue lisää

Vahvuuksista Voimaa

Onko ideaalityöpaikassa ja -tiimissä kaikki työkaverit samanlaisia keskenään? Vai onko työyhteisön tuloksen ja laadun kannalta hyvä, että tiimissä on erilaisia persoonia.

Lue lisää

Tähtää Työhyvinvointiin

Haluatteko unelmien työpaikaksi, jossa työntekijät ovat sitoutuneita ja ylpeitä työpaikastaan?

Lue lisää

Pyydä tarjous!


Varaa aika koulutusasiantuntijamme kanssa niin katsomme teidän tarpeisiin sopivan koulutuksen.


Varaa tapaaminen