​Työhyvinvoinnin koulutukset

Ota yhteyttä 

Tervetuloa tutustumaan Sydämen Nosteen työhyvinvointikoulutuksiin. Meidän tehtävämme on tarjota sinulle ja organisaatiollesi työkaluja työhyvinvoinnin edistämiseen.

Työhyvinvointi on yksi tärkeimmistä tekijöistä menestyvän ja kestävän yrityksen rakentamisessa. Hyvinvoivat työntekijät ovat sitoutuneita, motivoituneita ja tuottavia. Heillä on positiivinen vaikutus työympäristöön, työilmapiiriin, tuloksellisuuteen ja yrityksen kokonaiskuvan rakentamiseen.

Tarjoamme laajan valikoiman koulutuksia, jotka auttavat osallistujia ylläpitämään ja lisäämään työhyvinvointia. Ammattitaitoiset kouluttajamme ovat asiantuntijoita alallaan ja heillä on vankka kokemus työhyvinvoinnin kehittämisestä. He ymmärtävät nykypäivän työelämän haasteet ja osaavat tarjota käytännönläheisiä ratkaisuja.

Koulutuksemme tarjoavat sekä teoreettista että käytännönläheistä tietoa työhyvinvoinnin eri osa-alueista. Koulutuksissa hyödynnetään huumorin ja draaman voimaa, jolloin koulutus on osallistujille rento ja hauska kokemus.

Koulutuksemme eivät ole pelkästään tiedon jakamista, vaan pyrimme aktivoimaan osallistujia osallistumaan keskusteluun, jakamaan ajatuksiaan ja oppimaan toinen toisiltamme. Lue lisää koulutusesittelyistä, mitä eri työhyvinvointikoulutukset sisältävät ja ota meihin, niin autamme valitsemaan juuri teille parhaiten sopivan työhyvinvointikoulutuksen. 

Paranna työhyvinvointia työhyvinvoinnin koulutuksilla

Työhyvinvoinnin Työvälineet

Kun henkilökunta voi hyvin ja työskentelee iloisella mielellä, tulokset paranevat.

Lue lisää

Muutoksesta Mahdollisuus

Muutos on osa työelämää. Entä jos muutos ei enää kuluttaisikaan energiaa, vaan lisäisi työhyvinvointia, tuloksellisuutta ja työn laatua?

Lue lisää

Vahvuuksista Voimaa

Onko ideaalityöpaikassa ja -tiimissä kaikki työkaverit samanlaisia keskenään? Vai onko työyhteisön tuloksen ja laadun kannalta hyvä, että tiimissä on erilaisia persoonia.

Lue lisää

Työnilon Tienviitat

Haluatteko unelmien työpaikaksi, jossa työntekijät ovat sitoutuneita ja ylpeitä työpaikastaan?

Lue lisää